FloorCoat-PU 2000 SF 2k
Acoperire poliuretanică autonivelantă

FloorGum-PU 7100
Vopsea poliuretanică pentru pardoseli durabile
decembrie 16, 2019
FloorCoat EX 2600 SF 2k
Acoperire epoxidică pentru pardoseală
decembrie 16, 2019

Solicită oferta de preț

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.


DESCĂRCĂ FIȘA TEHNICĂ

FloorCoat-PU 2000 SF 2k
Acoperire poliuretanică autonivelanta bicomponentăFuncţia şi domeniul de aplicabilitate
FloorCoat-PU 2000 SF 2k este folosită ca vopsea de pardoseală autonivelantă pentru realizarea de acoperiri cu nivel ridicat de finisare în:
 • Birouri
 • Show room-uri
 • Săli de sport (interior)
 • Spații de depozitare, inclusiv frigorifice

Descrierea produsului
FloorCoat PU 2000 SF 2k este o vopsea poliuretanică, bicomponentă, semi-elastică, fără solveți, autonivelantă, cu mare rezistență la impact și la zgârieturi și foarte rezistentă la atac chimic. Utilizată pentru realizarea de acoperiri autonivelante pentru pardoseli.
Realizarea membranei se datorează reacției de polimerizare dintre cele două componente A și B.

Avantaje
 • Fără solvenți organici
 • Realizează o acoperire semi-elastică
 • Rezistență la tracțiune și la impact ridicate
 • Rezistentă la abraziune constantă
 • Rezistență ridicată la atac chimic
 • Auto-nivelantă, cu aspect final și decorativ remarcabil
 • Rezistentă la bacterii și fungi
 • Împiedică formarea prafului
 • Aspect lucios, ușor de curățat

Consum Specific
2,0-4,0 kg/mp, depinzând de grosimea cerută a acoperirii.
Acest consum este indicat pentru aplicarea în condiții optime folosind un trafalet. Factori ca porozitatea suprafeței de bază, sau temperatura de aplicare scăzută etc., pot altera semnificativ valorile indicate.

Culori disponibile
FloorCoat PU 2000 SF 2keste livrată în culorile gri deschis, gri închis, bej. Alte coduri RAL se pot produce la cere.

Mod de utilizare
Pregătirea cu grijă a suprafeței este esențială pentru obținerea de rezultate și durabilitate optime.
Inainte de aplicarea unei vopsele de pardoseală, betonul trebuie șlefuit folosind o mașină de șlefuit cu piatră diamantată. Suprafața de tratat trebuie să fie uscată, curată, liberă de orice contaminant care ar putea afecta aderența aplicării. Umiditatea maximă admsibilă este 5%. Rezistența la compresiune trebuie să fie min 25MPa, iar coeziunea min 1,5MPa. Structurile noi de beton, șapele etc, trebuie să aibă 28 zile de la turnare. Acoperirile vechi, praful, noroiul, urmele de ulei sau alte substanțe organice trebuie înlăturate prin șlefuire, iar posibilele neregularitățile trebuie nivelate /îndreptate.

ATENȚIE: Nu spălați cu apă suprafața înainte de aplicare.
ATENȚIE: Nu utilizați mașini de sablat cu bile metalice pentru curățire. Impactul bilelor distruge /reduce coeziunea suprafeței de beton și îi scade stabilitatea.

Repararea crăpăturilor
Curățați crăpăturile de praf, reziduuri sau alți contaminanți și umpleți-le cu chit. După uscare, a doua zi, nivelați și șlefuiți cu hârtie abrazivă sau cu mașina de șlefuit.

Amorsare
Aplicați ca amorsă FloorPrime-EX 2510 SF 2k folosind o bidinea sau trafalet. Inainte de uscarea amorsei, împăștiați pe întreaga suprafață un strat uniform de nisip silicos dim. 0,3-0,5mm. După 12 ore, dar nu mai târziu de 18 ore înlăturați cu o perie orice agregat flotant/ne-cuprins în masa de amorsă și aplicați apoi FloorCoat PU 2000 SF 2k. Roluiți întrega suprafață cu un trafalet cu țepi pentru a eliminarea aerului încorporat în vopsea. Asigurați-vă că ați eliminate toate bulele de aer inclus în vopsea.

Prepararea vopselei
Cele două component A și B ale FloorCoat 2000 SF 2k vor trebui amestecate folosind un mixer la viteză mică, un timp de 3-5 min, insistând pe marginile și la fundul vasului, pentru a asigura omogenitatea amestecului.

Aplicarea vopselei
Turnați direct pe suprafață de acoperit amestecul format din cele două componente, întindeți și uniformizați folosind o racletă tip piepten până ce întreaga suprafață va fi acoperită uniform. Eliminați aerul încorporat folosind un trafalet cu țepi. Asigurați-vă că roluirea trafaletului cu țepi este eficientă. Alternativ, încălziți cu o suflantă industrială suprafața încă umedă pentru a elimina aerul conținut. Tineți încălzitorul industrial la o distanță de 10-15 cm de suprafața acoperită.
Aplicați în ziua următoare peste acoperirea realizată cu FloorCoat PU 2000 SF 2k un strat de protecție realizat din unul sau două straturi de FloorGum PU 7100/7200.