FloorGum-PA 7200
Vopsea alifatica pentru pardoseală

FloorPrime-PU 7000
Primer poliuretanic cu penetrare adâncă
decembrie 17, 2019
FloorGum-PU 7100
Vopsea poliuretanică pentru pardoseli durabile
decembrie 16, 2019

Solicită oferta de preț

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.


DESCĂRCĂ FIȘA TEHNICĂ

FloorGum-PA 7200
Vopsea alifatică pentru pardoseli exterioareFuncţia şi domeniul de aplicabilitate
FloorGun PA 7200 este folosită la exterior sau interior, cu precădere pe suprafețe de beton. Datorită faptului că își conservă proprietățile perioade lungi de timp, este utilizată pentru acoperiri în:
 • Parcări auto
 • Show room-uri
 • Suprafețe exterioare și interioare
 • Depozite sau spații industriale, lucrative
Descrierea produsului
FloorGum PA 7200 este o vopsea pe bază de poliuretan alifatic monocomponent, foarte durabilă, folosită pentru acoperiri în strat subțire.
FloorGum PA 7200 conține protecție UV și este special concepută pentru acoperiri exterioare cu rezistență mecanică, la abraziune și chimică, ridicate.
Spre deosebire de alte vopsele poliuretanice, FloorGum PA 7200 nu reacționează cu umezeala atmosferică, nu formeaza bule sau pungi de aer atunci cand este aplicată în strat mai gros.

Avantaje
 • aplicare simplă cu trafalet sau airless
 • aspect decorativ, lucios
 • rezistență ridicată la abraziune și la uzură mecanică
 • stabilitate ridicată a culorii, protecție UV
 • nu absorbe lichide la aplicare
 • rezistentă la căldură și la îngheț, își păstrează proprietățile în intervalul -20 ÷ +90oC
 • rezistență la atac chimic
 • împiedică formarea prafului
Consum Specific
0,4 kg/mp, în două straturi.
Acest consum este indicat pentru aplicarea în condiții optime, în straturi subțiri succesive, pe o suprafață netedă, folosind un trafalet.
Factori ca porozitatea suprafeței, temperatura de aplicare scăzută, umiditatea etc., sau metoda de aplicare, pot altera semnificativ valorile indicate.

Culori disponibile
FloorGum PA 7200 este livrată în culorile gri deschis, gri închis, bej.
Alte coduri RAL se pot produce la cere.

Mod de utilizare
Pregătirea cu grijă a suprafeței este esențială pentru obținerea de rezultate și durabilitate optime.
Inainte de aplicarea unei vopsele de pardoseală, betonul trebuie șlefuit folosind o mașină de șlefuit cu piatră diamantată. Suprafața de tratat trebuie să fie uscată, curată, liberă de orice contaminant care ar putea afecta aderența aplicării. Umiditatea maximă admisibilă este 5%. Rezistența la compresiune trebuie să fie min 25MPa, iar coeziunea min 1,5MPa. Structurile noi de beton, șapele etc, trebuie să aibă 28 zile de la turnare. Acoperirile vechi, praful, noroiul, urmele de ulei sau alte substanțe organice trebuie înlăturate prin șlefuire, iar posibilele neregularitățile trebuie nivelate /îndreptate.

ATENȚIE: Nu spălați cu apă suprafața înainte de aplicare.
ATENȚIE: Nu utilizați mașini de sablat cu bile metalice pentru curățire. Impactul bilelor reduce coeziunea suprafeței de beton și îi scade stabilitatea.

Repararea crăpăturilor
Curățați crăpăturile de praf, reziduuri sau alți contaminanți și umpleți-le cu chit. După uscare, a doua zi, nivelați și șlefuiți cu hârtie abrazivă sau cu mașina de șlefuit.

Aplicarea pe suprafețe absorbante
Amorsați suprafețele absorbante (beton, șapă, lemn etc) prin aplicarea amorsei poliuretanice FloorPrime PU 7000, folosind un trafalet, pensulă, sau prin pulverizare. După 2 -3 ore de la aplicare (nu mai mult de 4 ore), cu amorsa încă lipicioasă, aplicați primul strat de vopsea FloorGum PA 7200. Așteptați 3-4 ore (nu mai mult de 4 ore) uscarea după care aplicați și al doilea strat de vopsea.

Aplicarea pe suprafețe ne-absorbante
Amorsați suprafețele neabsorbante (metal, ceramică, mozaic, terrazzo etc.) prin aplicarea unui strat de amorsă AQ Primer AB 2k diluat 25% cu apă, folosind un trafalet sau o pensulă. După 12 ore (nu mai mult de 18 ore) aplicați primul strat de FloorGum PA 7200. Așteptați 3-4 ore (nu mai mult de 4 ore) uscarea după care aplicați al doilea strat de vopsea.
Amestecați bine conținutul găleții înainte de utilizare. Pentru cele mai bune rezultate, temperatura de aplicare și maturare trebuie să fie în intervalul 5-35oC. Temperaturile scăzute întârzie maturarea, iar cele ridicate o vor grăbi. Umiditatea ridicată poate afecta aspectul final al aplicării.