Bitumenka Flex
Hidroizolație bituminoasă pensulabilă

AKRO-T
Vopsea poliuretanică alifatică transparentă
mai 31, 2018
Pompa de pulverizare
martie 23, 2018

Solicită oferta de preț

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  DESCĂRCĂ FIȘA TEHNICĂ

  Bitumenka Flex
  Hidroizolație bituminoasă pe bază de solvent pentru fundații, rezervoare, conducte îngropate
  Funcţia şi domeniul de aplicabilitate
  • Membrană hidroizolantă lichidă, pe bază de solvent, aplicabilă cu pensulă, trafalet, gletiera.
  • Se aplică ca hidroizolație nouă sau pentru reparația hidroizolațiilor existente pe terase, acoperișuri, fundații, conducte sau rezervoare îngropate în pământ.
  • Aderență excepțională pe șape, beton, tablă, ardezie bituminoasă, membrane PVC.
  Descrierea produsului
  Bitumenka Flex este un sistem de hidroizolație continuă, realizată sub forma unei  dispersii de bitum emulsionat, ce oferă o acoperire continuă, uniformă, fără îmbinări, cu o înaltă rezistență mecanică, durabilitate și elasticitate deosebite.
  Bitumenka Flex are o aderență excelentă pe diferite suprafețe, precum: metal, beton, lemn, membrane bituminoase etc., PVC. Este aplicabilă și pe suprafețe cu relief complex, orizontale sau verticale. La aplicarea pe suprafețe verticale, hidroizolația se va arma folosind pânza de armare Geotextil.
  Membrana hidroizolantă realizată are elasticitate de 150%.

  Mod de utilizare
  Suprafața care urmează a fi tratată trebuie să fie curată și uscată. Dacă există urme de ulei sau alte grăsimi, depuneri de noroi, rugină, resturi vegetale, acestea trebuie îndepărtate.

  Bitumenka Flex nu este aplicabilă pe suprafețe care conțin clorură de sodiu (sare de bucătărie).
  Suprafețele crăpate, fisurate sau clivate vor fi rectificate înainte de aplicarea hidroizolației. Temperatura ideală de aplicare a Bitumenka Flex este între + 10 ° C și + 30 °C, la o umiditate a aerului sub 60%.
  Bitumenka Flex este gata de utilizare în forma în care este livrat. Nu este necesară încălzirea și/sau diluarea înainte de aplicare. Pentru omogenizarea produsului amestecați conținutul ambalajului înainte de utilizare la viteză mică-medie.
  Aplicarea se va face în trei straturi și va fi armată cu Geotextil. Primul strat se aplică uniform pe suprafață amorsată. Înainte uscării complete se va aplica pânza de armare Geotextil astfel încât marginile alăturate să se suprapună pe o lățime de min 5 cm. După armarea se vor aplica alte două straturi de BitumenkaFlex în direcții perpendiculare la un interval de aplicare de minim 8 ore, pentru a asigura uscarea completă. Aplicarea hidroizolației NU se va face la temperaturi sub +10°C.

  Consum
  Aplicat pe beton și armată cu pânză din poliester, consum mediu: 2,0 – 2,5 kg/m² (amorsă + 3 straturi).
  Aplicat peste membrane bituminoase pre-existente: 1,5 - 2 kg/m² (3 straturi).
  Aplicat pe suprafețe metalice : 0,7 – 1,2 kg/ m² (2-3 straturi).