Akroflex
Hidroizolatie pensulabila

Akvabit 2
Hidroizolație pensulabilă pe bază de bitum emulsionat
februarie 16, 2018
TT
Tratament Termic
februarie 16, 2018

Solicită oferta de preț

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  DESCĂRCĂ FIȘA TEHNICĂ

  Akroflex
  Hidroizolație lichidă, pensulabilă, pentru terase și acoperișuri  Funcţia şi domeniul de aplicabilitate

  • Membrană hidroizolantă polimerică, lichidă, aplicabilă cu pensulă, trafalet, gletiera, sau prin pulverizare folosind instalații cu aer comprimat.
  • Se aplică pe terase și acoperișuri noi din beton, șapă
  • Se poate folosi pentru reparația acoperișurilor vechi din tablă zincată, ardezie bituminoasă, a acoperirilor cu membrane PVC
  • Sub placările decorative din gresie, la exterior
  • Sub placajele interioare de gresie și/sau faianță
  • La încheieturile pereților și parapeților.

  Descrierea produsului
  Akroflex este un sistem de hidroizolație continuă, realizată sub forma unei  dispersii polimerice de tip cauciuc lichid, ce oferă o acoperire continuă, uniformă, fără îmbinări, cu o înaltă rezistență mecanică, durabilitate și elasticitate deosebite. 
  Akroflex are o aderență excelentă pe diferite suprafețe, precum: metal, beton, lemn, membrane bituminoase etc. Este aplicabilă și pe suprafețe cu relief complex, orizontale sau verticale. La aplicarea pe suprafețe verticale, hidroizolația se va arma folosind pânza de armare Geotextil.
  Membrana hidroizolantă realizată are elasticitate peste 100%, prezintă protecție împotriva razelor ultraviolete și o durată de viață de minim 5 ani. Culori disponibile alb, gri, roșu.

  Mod de utilizare
  Suprafața care urmează a fi tratată cu Akroflex trebuie să fie curată și uscată. Dacă există urme de ulei sau alte grăsimi, depuneri de noroi, rugină, resturi vegetale, acestea trebuie îndepărtate în prealabil.
  Akroflex nu este aplicabilă pe suprafețe care conțin clorură de sodiu (sare de bucătărie) sau pe suprafețe care prin construcție trebuie sa rămână permeabile.
  În cazul în care, pe suprafața pe care urmează să se aplice Akroflex există crăpături sau alte reparații executate cu ciment sau mortar, este necesară rectificarea înainte de aplicarea hidroizolației.

  Consum
  Aplicat pe beton și armată cu pânză din poliester, consum mediu: 1,5 - 2 kg/m² (amorsă + 3 straturi).
  Aplicat peste membrane bituminoase pre-existente: 1,5 - 2 kg/m² (3 straturi).
  Aplicat pe suprafețe metalice : 0,7 - 1 kg/ m² (2-3 straturi).