HydroGum PU 300 SF 2k
Hidroizolație poliuretanică pentru apă potabilă

HydroGum-PU 270W
Hidroizolație poliuretanică pentru subplacări ceramice
decembrie 16, 2019
HydroPrime EX 2k
Amorsă epoxidică universală pe bază de apă
decembrie 16, 2019

Solicită oferta de preț

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

DESCĂRCĂ FIȘA TEHNICĂ

HydroGum PU 300 SF 2k Hidroizolație poliuretanică pentru rezervoare de apă potabilăFuncţia şi domeniul de aplicabilitate
 • Hidroizolarea rezervoarelor de apă potabilă
 • Hidroizolarea conductelor și apeductelor din lanțul de alimentare cu apă potabilă.
 • Sub-acoperiri gresie și faianță în piscine, băi, bucătării.
 • Utilizată pentru hidroizolarea spațiilor incomplet ventilate, a camerelor umede (baie, bucătărie, depozite etc), aplicabilă înaintea placării ceramice cu gresie și faianță în orice spațiu în care este necesară o hidroizolare fără miros și fără solvenți.
Descrierea produsului
HydroGum-PU 300 SF 2k este o membrană hidroizolantă lichidă, de tip cauciuc poliuretanic bicomponent, fără solvenți, dur-elastică, utilizată pentru realizarea hidroizolațiilor continue, cu durată mare de viață. Realizarea membranei se datorează reacției de polimerizare dintre cele două componente.
Odată aplicată, HydroGum-PU 300 SF 2k formează pe suprafața suportului o membrană hidroizolantă continuă, 100% impermeabilă, fără îmbinări sau suprapuneri.

Certificări
 • HydroGum-PU 300 SF 2k este certificată în concordanță cu legislația europeană pentru utilizarea pe suprafețe aflate în contact direct și nemijlocit cu apa potabilă și în rezervoarele de stocare a apei potabile.
 • HydroGum-PU 300 SF 2k este certificată în concordanță cu BS 6920:2000 de către NSF Laboratory din Marea Britanie.
 • HydroGum-PU 300 SF 2k este conformă standardelor germane (Kunststoffe im Lebensmittelverkehr, par. 1.3.2.5.2), standardelor grecești (Codex Alimentarius, articles. 21,21a,24,26,28) și a directivelor UE. Teste de conformitate au fost conduse în concordanță cu standardele ELOT EN 1484, prEN 12873-1, prEN 14395-1.
 • HydroGum-PU 300 SF 2k este certificată în concordanță cu standardul SS 375:2001 din Singapore, “Adecvat pentru produse nemetalice utilizate în contact direct cu apa destinată consumului uman și cu privire la posibilele efecte asupra calității apei”.

 • Avantaje
  • Certificată pentru hidroizolarea rezervoarelor de apă potabilă
  • Membrană continuă, fără îmbinări și suprapuneri
  • Rezistentă la apă caldă, apă rece, îngheț
  • Iși păstrează proprietățile în intervalul -30 - +90oC
  • Rămâne elastică chiar și la temperaturi negative
  • Fără miros, fără solvenți
  • Aderență excelentă pe orice suprafață
  • Hidroizolația realizată este traficabilă
  Consum
  1,5-2,5 kg/mp, aplicabil în două sau trei straturi și armătură.
  Acest consum este indicat pentru aplicarea în condiții optime, folosind un trafalet pe o suprafață netedă. Porozitatea suprafeței, temperatura de aplicare etc., pot altera consumul.

  Mod de utilizare
  Amorsarea suprafeței*)
  Pe suport de beton, ciment, metal și placări ceramice aplicați HydroPrime EX 2k min 250-300gr/m2. Așteptați 2-3 ore uscarea.
  Pentru suprafețele fragile, vechi etc., sau pentru aplicații mai pretențioase folosiți HydroPrime 750, aplicat min. 250 – 300 gr/m2. Permiteți uscarea un timp de 12-18 ore.

  Amestecul componentelor
  Omogenizați bine componenta A înainte de preparare. Adăugați componenta B în rația corectă 6:1, apoi amestecați folosind un mixer la viteză mică, timp de 3-5 minute.
  La amestecarea componentelor va avea loc o reacție exotermă.

  ATENȚIE
  Amestecarea componentelor A+B trebuie să fie făcuta corect, insistând pe marginile și pe fundul vasului de lucru, până la omogenizarea completă.

  Aplicarea hidroizolației
  Turnați întrega cantitate de HydroGum-PU 300 SF 2k preparată pe suprafața de lucru pregătită corespunzător și întindeți folosind un trafalet sau o perie, până ce întreaga suprafață este complet acoperită. Armați cu Geotextil toate muchiile de îmbinare, racordurile conductelor de legătură, sifoanele etc. Este recomandată armarea întregii suprafețe cu Geotexil prin aplicarea ei pe suprafața încă umedă. Asigurați o suprapunere de min 5-10 cm a fâșiilor de armătură.
  După 12-18 ore de la aplicare, dar nu mai mult de 48 de ore, aplicați al doilea strat de HydroGum-PU 300 SF 2k.
  Pentru suprafețele pretențioase sau pentru sub-acoperiri, aplicați și un al treilea strat de hidroizolație.
  In cazul acoperirilor ceramice (gresie sau faianță) aruncați din abundență peste al treilea strat de HydroGum-PU 300 SF 2k nisip uscat, granulatie 0,4-0,8mm, pentru a crea o punte de aderență mecanica cu adezivul pentru plăcile ceramice.
  Durata de viață a hidroizolației HydroGum-PU 300 SF 2k este dependenta de comportamentul și de rezistența mecanică a rezervorului, conductei, piscinei hidroizolate.
  ATENTIE: Lucrabilitatea HydroGum-PU 300 SF 2k după amestecarea componentelor A și B este de 30 min, la 20oC.