Polistic 2k
Adeziv poliuretanic

Degresant
SurfDeg
martie 1, 2018
Decof-BT-G
Decofrant gata de lucru
februarie 16, 2018

Solicită oferta de preț

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.


DESCĂRCĂ FIȘA TEHNICĂ

Polistic 2k
Adeziv poliuretanic bicomponentFuncţia şi domeniul de aplicabilitate
  • Lipirea dalelor de cauciuc, sau cauciuc poliuretanic etc utilizate în interior sau exterior,
  • Lipirea pardoselilor din PVC și a dalelor din gresie sau vinil,
  • Lipirea diferitelor materiale folosite la acoperiri exterioare, beton și faianță, polistiren, materiale din lemn și plăci de construcții, pe substraturi absorbante și neabsorbante, pentru condiții de trafic comercial intens sau în zone de servicii industriale.
Descrierea produsului
Polistick-2k este un adeziv poliuretanic bicomponent, elastic, fără solvenţi organici, folosit la interior și exterior. Se deosebeşte de restul adezivilor prin spectrul larg de utilizare. Recomandat în construcții pentru aderența deosebită la: lemn, ceramică, beton, cauciuc, polistiren, polivinil, suprafețe absorbante și neabsorbante. Polystick-2k satisface cele mai înalte cerințe pentru siguranța ocupațională, calitatea aerului din interior și compatibilitatea cu mediul inconjurator.

Mod de utilizare
Adezivul este format din două componente (A-rășină și B-întăritor) furnizate în recipiente separate. Se cantăresc și se dozează cele două componente (rășină +întăritor) în proporție A : B = 9 : 1, apoi se amestecă cu grijă, folosind un mixer de mână. Amestecarea se va face la viteză medie-mică, fără a aera amestecul, timp de cel puțin 2 minute.  Lucrabilitatea adezivului preparat este de 30 minute. Adezivul se aplică pe suprafața pregătită anterior și se va distribui uniform folosind o spatulă adecvată. Se va aplică pe suprafața de  bază doar cantitatea de adeziv necesară acoperirii pentru un timp de lucru de 30 min.

Consum
Aplicat pe diferite suprafețe : 0,7 - 1 kg/m²