DM 100
Membrană de difuzie

Izofloor 2k-PU
Vopsea poliuretanică pentru pardoseală
februarie 16, 2018
Geotextil
Armatură Hidroizolații
februarie 16, 2018

Solicită oferta de preț

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.


DESCĂRCĂ FIȘA TEHNICĂ

DM 100
Membrană de difuzieFuncţia şi domeniul de aplicabilitate

  • Folie de protecție dublă-față. O față este permeabilă la vapori (fața aceasta se montează spre astereală, acoperiș, tersă din beton, șapă etc.) iar cealaltă față este impermeabilă (această față trebuie să fie spre exterior).
  • Membrana DM100 permite circulația aerului umed și a vaporilor spre exterior și împiedică „întoarcerea” condensului spre structură.

Descrierea produsului
DM 100 este o membrană de polipropilenă cu două fețe, una cu permeabilitate ridicată la vapori, cealaltă impermeabilă la apa lichidă. Este recomandată pentru a oferi protecție împotriva infiltrațiilor în terasă a condensului apărut în urma ruperii barierei termice. Membrana asigură astfel „respirația” betonului și împiedică infiltrarea condensului apărut în perioadele cu excursii importante ale temperaturii zilnice. Îmbunătățește protecția clădirii la vânt și apă.

Mod de utilizare
Folia se întinde în șiruri orizontale, paralele cu streașina, direct peste șapă sau peste beton. Pentru acoperișuri înclinate se aplică pe suport de astereala din scandura de rasinoase, în contact direct cu termoizolatia. Suprapunerile între rândurile de folie DM100 vor fi de minim 50 mm.