P1 Coatings
Film de protectie auto, exfoliabil

Akroflex NEO
Hidroizolatie poliuretanica monocomponent
martie 4, 2019
HS Protect
Film Lichid de Protectie, Exfoliabil
decembrie 4, 2018

Solicită oferta de preț

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.


DESCĂRCĂ FIȘA TEHNICĂ
P1 Coatings
Film de protectie auto, exfoliabil

Funcţia şi domeniul de aplicabilitate
  • Protejează vopseaua / lacul original al mașinii;
  • Asigură o acoperire și protecție de durată;
  • Aplicabil pe toate categoriile de autovehicule;
  • Aplicabil pe orice tip de substrat: vopsea originală, reparații etc.
Descrierea produsului
P1 Coatings este un sistem revolutionar de vopsea exfoliabila, destinat protectiei autovehiculelor. Vopseaua se aplica direct, fără alte tratamente prealabile, iar indepartarea se face prin exfoliere, lasand masina curata, fara urme, pete, zgarieturi etc. P1 Coatings este 100% transparenta, dar poate fi personalizata in culoarea sau aspectul dorit prin aditivarea de pigmenti, fulgi, perlute etc.
P1 Coatings este realizat în tehnologie multi-polimer și este livrat gata de utilizare, in versiunea transparent. La aplicare, P1 Coatings are culoarea alb-lăptos, iar după uscarea completă devine transparent.
P1 Coatings nu interactioneaza cu vopseaua originala a masinii, iar la indepartarea prin exfoliere, este redat aspectul original al masinii, fara a fi necesare alte operatiuni.

Recomandari
  • P1 Coatings este miscibil cu pigmenți, perle, fulgi/flakes. Se recomandă utilizarea produselor Eye Candy Customz;
  • Perlele, pigmeții etc. trebuie diluați în apă curată înaintea amestecului în P1 Coatings;
  • Raportul de amestec pigmenți /P1 Coatings este 10-25 g/lit.
  • Înaintea aplicării, produsul trebuie omogenizat /amestecat;
Aplicarea vopselei
Suprafața pe care urmează să fie aplicat P1 Coatings trebuie să fie uscată și curată. Este de preferat spălarea cu apă și detergent, apoi ștergerea și uscarea, înaintea aplicării. Se degresează întreaga suprafață, apoi se șterge folosind o lavetă curată. Pentru o degresare eficientă se recomandată utilizarea produsului P1 Degreaser. Aplicarea vopselei se face prin pulverizare cu pistol alimentat vertical, folosind o duza 1,2-1,4 mm de la 10-15 cm distanță, cu un pas de 60%. Imediat după aplicare vopseaua are un aspect opac, albicios, urmând ca pe măsură ce se usucă, să devina transparentă. Pentru colorare vopseaua se va aditiva cu cu pigmenți, fulgi etc. din sistemul oferit de Eye Candy Customz. Dozarea pigmenților este 10-25 g/litru de vopsea.

Consumuri teoretice
La o grosime a stratului aplicat de 20-25 μm, consumul specific teoretic este de 0,055-0,066 litri/m2, ceea ce corespunde unei rate de acoperire între 15 și 18 m2/litru.